Първоначално публикувано от lokara
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Олекотена шайба
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеКОлеги интерсува ме за моя двигател това възможно ли е (2.4 140к.с)?Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщениеКОлеги интерсува ме за моя двигател това възможно ли е (2.4 140к.с)?sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВиж първо с колко писти ти е ремъка, щото ако ти е със 7, засега не мое да се направи нищо докато нямаме мостра......
Както винаги карък.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ аз тъкмо виках да слагам,ама ще чакам,ремъка ми е със 7 писти.........
Както винаги карък........."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе си бре - отдавна имаме 7 канална......ако искаш и с 8 канала може да ти дадем....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщениеНе ми стана ясно защо не става за дизелките?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеИскам,искам,дай цена и казвай какво друго освен шайбата трябва да сменям.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
По-къс с не по-малко от 10 и не повече от 15 мм. Какъвто имаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеПък и много ще ви стане мазен курбана на дизела и шайба да ви бута нагоре, не стига че с един ремап за 200 кинта вдигате толкова колкото една атмосферка с 3 бона, ми ся и шайба.....Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
2001год 115кс + ремап
Comment
Comment